fbpx

Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport će vas natjerati da se više krećete, bolje jedete i živite zdrav život. Gear Sport prati vašu kondiciju i prehranu, zadržavajući vas na pravom putu kako biste postigli svoje ciljeve.

Idite na zdravu stazu

Postavite ciljeve zdravlja i prehrane na telefonu i počnite pratiti svoj napredak izravno iz zgloba: Gear Sport olakšava održavanje uravnoteženih kalorija i praćenje unosa kalorija. Također, nudi savjete koje možete koristiti kako biste ostali na pravom putu.

Vježbe prema vašem odabiru

Iskoristite maksimum od svojih vježbi uz pomoć vodiča za trening putem aplikacije na telefonu. Izaberite između 60 vježbi, a Gear Sport će vas voditi kroz vježbe i mjeriti otkucaje srca. Putem mobitela možete spojiti sat s televizorom te na taj način pratiti vodič za trening.
Iskoristite maksimum iz svojih vježbi pomoću vodiča za trening putem aplikacije na telefonu. Možete da izaberete između 60  vježbi a Gear Sport će vas voditi kroz vježbe i mjeriti vaše otkucaje srca.

Kontrolišite s dodirom

Promjena postavki ili odgovaranje na obavijesti je veoma jednostavna. Prijeđite prstom prema gore ili dolje s bilo kojeg zaslona da biste pristupili određenoj traci i podesite glasnoću, provjerite razinu napunjenosti baterije i još mnogo toga.
Gear Sport ima ocjenu otpornosti na vodu od 5 ATM/50 m prema ISO standardu 22810:2010. To znači da je uređaj otporan na zapljuskivanje vodom, kišu ili snijeg, tuširanje i plivanje Ako se uređaj ili vaše ruke smoče, morate ih dobro osušiti prije rukovanja. Dostupnost aplikacije Speedo za Gear Sport varira ovisno o zemlji i regiji.
Trajanje baterije u GPS načinu rada temelji se na vlastitim laboratorijskim mjerenjima, a može se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su postavke uređaja, učestalost korištenja i uvjeti rada.
Mreže koje uređaj podržava mogu se razlikovati ovisno o regiji i davatelju usluga.
Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sustav i programi neophodni za normalan rad uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može varirati ovisno o mobilnom operateru i može se promijeniti nakon nadogradnje softvera.
Kompatibilan s uređajima Galaxy sa sustavom Android 4.3 ili novijim i minimalno 1,5 GB RAM memorije i drugim uređajima sa sustavom Android 4.4 ili novijim i minimalno 1,5 GB RAM memorije.
Gear Sport je efikasan i elegantan. Možete ga nabaviti u crnoj i plavoj boji. Također, Gear Sport je kompatibilan s bilo kojim 20-milimetarskim remenom, a Samsung također nudi nekoliko svojih remena različitih boja i dizajna.

Pogledajte video prilog: