fbpx

ZTE preuzima vodeću ulogu u komercijalizaciji 5G rješenja

 

ZTE je  glavni međunarodni provajader telekomunikacijskih, poslovnih i potrošačkih tehnoloških rješenja za mobilni internet. Predstavio je najnovija dostignuća u 5G komercijalizaciji, 5G povezivost, cloud usluge, internetske aplikacije kao i nove terminalne proizvode na Mobile World Congressu 2018 u Barceloni, što dodatno pojačava vodeće mjesto u inovacijama od 5G.

ZTE pokazuje kako kompanija radi s partnerima u osmišljavanju vodećih svjetskih rješenja za komercijalizaciju 5G i verifikaciju ključnih tehnologija.

ZTE također prikazuje svoje 4G i 5G hibridno umrežavanje rješenja i proizvode koji mogu pomoći operaterima da brzo ugrade i implementiraju 5G rješenja na postojeću 4G mrežnu infrastrukturu, kao i najnovije Pre 5G proizvode koji su ugrađeni elementi komercijalizacije.

ZTE je vodeća kompanija u mrežama nove generacije od 5G koja će pružiti nevjerovatnu povezanost potrošača i omogućiti posve novi ekosustav proizvoda i usluga. Njegovo vodstvo u 5G omogućuje ZTE-u da razumije budućnost povezivanja i dizajn mobilnih uređaja s iskustvom potrošača i buduće mrežne dinamike. ZTE će lansirati 5G mobilne uređaje krajem 2018. ili početkom 2019. godine. 5G tablete, CPE i pametne telefon. Bit će pokrenuti kao vodeći proizvođači širom svijeta koji pružaju 5G uslugu potrošačima.

ZTE je izradio 5G rješenja kao temeljni cilj. U proteklih godinu dana, istraživački i razvojni timovi u ZTE-u radili su čvrsto kroz kreativni proces tijekom kojeg su došli do ideja i predloženih rješenja, nakon čega slijedi R & D pozornica s testovima i verifikacijama, kao i suradnju s industrijskim partnerima kako bi se dovršili dokazi o koncept u smislu komercijalizacije.