fbpx

Velika ponuda i najpovoljnije cijene akcijskih kamera GoPro na pcprodaja.ba

 

Obogatili smo našu ponudu artikala sa GoPro akcijskim kamerama tako da sada svi pravi zaljubljenici u akcijske sportove, koji se vole snimati, mogu pronaći GoPro u našoj super ponudi.

Akcijske kamere dizajnirane su za snimanje akcije u realnom vremenu. Kompaktne su i robusne, vodootporne u površinskim doticajima s vodom. Snimaju video bez potrebe za interakcijom s kamerom ili vađenjem iz kućišta – ukoliko se koristi neko dodatno zaštitno kućište. Većina ih snima na micro SD karticu i ima micro USB priključak.

Također stigla je nova HERO6 Black kamera, inače predstavljena u septembru, sa poboljšanom udvostručenom procesorskom snagom, poboljšanom kvalitetom optike, boljim prikazom boja i kontrasta – GoPro Hero 6 Black je zaista klasa za sebe. Po kvaliteti snimaka može se uspoređivati s višestruko skupljim kamerama.

Osim fantastičnog 4K@60 FPS snimanja sa 60 sličica u sekudni za super glatke pokrete, tu je i snimanje u 120 FPS-a u 1080p rezoluciji za fantastične usporene snimke. Pogledajte samo kvalitetu detalja:

U nastavku recenzija:

GoPro nije zaboravio ni na svoj dron – Karma kojeg je opremio novim mogućnostima. Dron je dobio tzv. Follow mode, odnosno mogućnost praćenja korisnika pomoću GPS-a. Zapravo ne prati se korisnik već Karma Controller koji mora biti uz osobu.

Jedna od novih mogućnosti je i Watch mode kada dron samo lebdi iznad određenog mjesta. Zatim tu su i opcije Cable Cam (određivanje do deset usputnih tačaka za složenije snimke) i Look Up Tilt opcija koja omogućava promjenu nagiba kamere prema gore kako bi ista mogla snimati i iznad horizonta.

Kompletnu ponudu GoPro proizvoda možete pogledati na linku ispod:
https://pcprodaja.ba/?s=gopro&post_type=product