fbpx


O nama

Domena PCprodaja.ba je u vlasništvu firme IT Systems d.o.o.

IT Systems d.o.o. je firma koja već 14 godina uspješno posluje. Osiguravamo kupcima najširi asortiman proizvoda iz oblasti računarske opreme. Partneri smo svjetski poznatih proizvođača, od kojih izdvajamo: CISCO, IBM, DELL, INTEL, PANDUIT, MICROSOFT, GRANDSTREAM, KASPERSKY, ALLIED TELESIS, CONTEG, FOKAB, MCAFEE i mnogi drugi. Pored računara i računarske opreme, u našoj ponudi možete pronaći i televizore, mobilne telefone, kamere, navigacije i još mnogo proizvoda renomiranih firmi. Ono što nas izdvaja u mnoštvu internet trgovina jeste nastojanje da sa našim klijentima izgradimo dugoročne i neprekidne poslovne odnose, želeći da nam se vrate nakon uspješno obavljene kupovine, jer zadovoljan kupac je najbolja referenca.

Naša najveća vrijednost su kupci, a za njih smo kreirali mogućnost da kupovinu obavljaju iz udobnosti vlastitog doma, putem našeg weshop-a, kojeg ažuriramo na dnevnoj osnovi. Nudimo proizvode koji su odmah dostupni ili koji, uz narudžbu, za vrlo kratko vrijeme, mogu biti u Vašim rukama.
Sjedište firme je u Sarajevu.

Uslovi poslovanja

Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta PCprodaja.ba isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Korisnicima sajta PCprodaja.ba  strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi aktovi u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra  kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.
IT SYSTEMS d.o.o. polaže autorska prava na razne sadržaje koji se nalaze na sajtu  PCprodaja.ba (bazu podataka, programski kod, audio i video sadržaje). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala ili sadržaja sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
IT SYSTEMS d.o.o. administrira ovaj sajt iz svojih ureda u Sarajevu (Bosna i Hercegovina). IT SYSTEMS d.o.o. ne može garantovati da su sadržaji na sajtu PCprodaja.ba zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.
Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, opscenih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom. Komentari i recenzije korisnika koji se nalaze na sajtu ne predstavljaju mišljenje firme IT SYSTEMS d.o.o. niti bilo kojeg od uposlenika iste. IT SYSTEMS d.o.o. može mijenjati uslove korištenja u bilo kojem trenutku.
Lični podaci koje preuzima sajt  PCprodaja.ba u svrhu kupovanja proizvoda tretirani su u skladu sa našom politikom o privatnosti i važećim zakonkim propisima u Bosnii Hercegovini. Ukoliko napustite web lokaciju PCprodaja.ba preko nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i IT SYSTEMS d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

Pravila webshopa

• Nakon narudžbe, kupac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu kada ga prodavac kontaktira.
• Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
• IT SYSTEMS d.o.o. se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene
• IT SYSTEMS d.o.o. garantuje na porijeklo, originalnost i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.
• Zabranjeno je umnožavanje i neovlašteno distribuiranje i preprodaja istih.
• IT SYSTEMS d.o.o. ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.
• Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na web sajtu  PCprodaja.ba su čisto informativnog karaktera i IT SYSTEMS d.o.o. ne može garantovati na tačnost istih.

Zaštita prvatnosti ličnih podataka

Da bismo uspješno i kvalitetno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Zahvaljujući tim podacima IT SYSTEMS d.o.o. je u mogućnosti da vam isporuči narudžbu kao i da vas obavijesti o statusu iste. IT SYSTEMS d.o.o. se obavezuje  da će čuvati privatnost svih naših kupaca. IT SYSTEMS d.o.o. prikuplja samo podatke koji su neophodni za uspješno poslovanje i kvalitetnu suradnju sa kupcima.
Naši korisnici se u bilo kojem trenutku mogu odjaviti sa naše mailing liste odnosno našeg newslettera.

Garancija kvalitete

Posebnu pažnju posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantuju sigurnost internet kupovine i zadovoljstvo kupaca.

Najbolje akcije

Pratimo vaše potrebe i snižavamo cijene proizvoda koji vam stvarno trebaju. Važno nam je vaše mišljenje i želje te vas pozivamo da ih izrazite na info@pcprodaja.ba. Kako biste uvijek bili informisani o akcijama, prijavite se na naš e-mail newsletter i odaberite kategorije proizvoda koje vas najviše zanimaju. Na email će vam tada stizati najbolje akcije i dodatni popusti samo za newsletter korisnike.

Širok asortiman

Preko 10.000 proizvoda raspoređenih u kategorije, od računara i servera preko mrežne opreme,televizora, fotoaparata, pa do telefona i mobitela. Uz sve to, svakodnevno nadopunjujemo ponudu novim proizvodima te garantujemo da ćete u našoj ponudi uvijek pronaći nešto za sebe.

Sigurnost plaćanja

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednaki standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki webshopovi. Uz sve to, jamčimo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

Različiti načini plaćanja

Omogućavamo različite načine plaćanja, ovisno o Vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Cijena je jednaka za sve načine plaćanja kao i dostavu do vrata.

Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama (KM). Pravna lica plaćanje vrše preko žiro računa. IT Systems d.o.o. se obavezuje kupcu izdati račun o izvršenom plaćanju bez obzira da li je fizičko ili pravno lice.

Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo besplatno sve naručene proizvode do vaših vrata, u cijeloj BiH. Jedini uslov za besplatnu dostavu je da Vaša narudžba bude veća 200KM.

Za narudžbe manje od 200KM dostava na Vašu adresu u cijeloj BiH je samo 11,70 KM po narudžbi bez obzira koliko imate artikala u košarici.

 Mogućnost povrata robe

Kupac je u trenutku prodaje dužan pregledati robu. Preuzimanjem robe kupac potvrđuje da je roba bez materijalnih nedostataka. Do predaje robe kupcu, rizik slučajne propasti ili oštećenja robe snosi IT Systems d.o.o., a  predajom robe rizik prelazi na kupca. U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka, pod uslovom da proizvod vratite u originalnom pakiranju i neoštećen.

Rasprodani proizvodi

Zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti ili da su isti rasprodani. U ovom slučaju, kupac će o tome biti obaviješten putem e-maila ili telefona, kako bismo dogovorili produženi rok isporuke ili zamjenski proizvod, a po zahtjevu kupca, novac može biti i vraćen.

Otvorena komunikacija s kupcima

Svaki radni dan smo dostupni na broj telefona +387 33 941 461, putem e-maila info@pcprodaja.ba te na Online chatu i društvenoj mreži Facebook. Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili  saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam garantujemo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.